CLUJ: ELEVII DIN CELE 11 ŞCOLI ÎNCHISE DIN CAUZA VREMII NEFAVORABILE ŞI-AU RELUAT AZI CURSURILE

Posted on 20 februarie 2012

0


Elevii din cele 11 unităţi şcolare, din judeţul Cluj, închise de joia trecută din cauza condiţiilor meteorologice şi a stratului mare de zăpadă depusă săptămâna trecută şi-au reluat de azi orele.

Potirvit Ionspectorului Şcolar General Adjunct, Marinela Marc, cei peste 250 de elevi care nu au putut ajunge la şcoală din cauza ninsorilor abundente, timp de două zile săptămâna trecută, se întorc la cursuri să recupereze orele pierdute.

„Toate şcolile închise spre sfârşitul săptămânii trecute au fost redeschise azi, elevii şi-au reluat orele normal. În ceea ce priveşte recuperearea orelor aceasta se va face în funcţie de programul propus de fiecare şcoală, fie prin recuperarea pe parcurs a materiei până la sfârşitul acestui an şcolar fie prin regândirea curricumului la nivel de şcoală şi reeşalonarea materiei. Nu vor fi însă probleme în această privinţă fiind vorba doar de una sau două zile în care ne-am confruntat cu această situaţie până acum”, a declarat pentru Cluj-Am.ro, Marinela Marc.

Săptămâna trecută, în judeţul Cluj, 11 şcoli şi-au suspendat cursurile în 16 şi 17 februarie din cauza avertizării de cod galben de ninsori şi viscol.

Etichetat: , , , , ,