INFORMATII IN EXCLUSIVITATE DESPRE NOUL PRESEDINTE AL CNE.Cine este Andrei-Bogdan Petre? Declaratie inedita: ” Ma atrage politica!”

Posted on 11 Ianuarie 2012

0


Andrei-Bogdan Petre

Data nasterii: 18 martie 1994

Unitate de invatamant: Colegiul National „Mihai Eminescu” Constanta- clasa a XI a

Functie: Presedintele Consiliului Regional al Elevilor Sud-Est

Ales de catre Adunarea Generala a CNE in data de 10.01.2012 Presedinte al Consiliului National al Elevilor din Romania.

 

 Inainte de inceperea lucrarilor Adunarii Generale a CNE , Andrei-Bogdan Petre declara :

” Cred că este foarte important să se aleagă un Preşedinte al Consiliului Naţional al Elevilor competent, capabil să mobilizeze, atragă resursă umană în activităţile organizaţiei, dar şi un Secretariat Executiv ai cărui responsabili să îşi respecte atribuţiile şi responsabilităţile prevăzute în Regulamentul de Organizare şi Funcţionare al CNE. În al doilea rând, este foarte important ca încă de la această conferinţă naţională să se înceapă procesul de revizuire al Regulamentului de Organizare şi Funcţionare al CNE şi definitivarea strategiei de dezvoltare instituţională a Consiliului Naţional al Elevilor.

Andrei-Bogdan Petre fost ales în 2010 preşedintele Consiliului Judetean al Elevilo constănţeni, pentru un mandat de doi ani. El a fost preşedinte al consiliului consultativ al elevilor timp de trei ani în şcoala generală, şef de clasă cinci ani, organizator şi coordonator de proiecte cu organizaţii nonguvernamentale, încurajând activităţile cu scop caritabil şi ecologist.

Intr-un interviu din 18 noiembrie 2010 dat pentru replicaonilne.ro, noul presedinte al C.N.E marturisea:

” Aş dori să-mi fac o carieră în cercetare, inginerie genetică, dar şi politica mă atrage. Mi-aş dori să ajung cât pot de sus, fiindcă eu consider că m-am născut să fiu lider.”

 

Premii obtinute:

• Premiul Special, proiectul “Turta dulce, un zâmbet îţi aduce!” – Concursul Naţional de proiecte ale Consiliilor Elevilor, Tulcea .

• Premiul “Cel mai complex proiect” desfăşurat la nivelul comunităţii locale – Şcoala de vară a C.N.E., Eforie Sud .

Premiul Special, pentru organizarea şi implicarea în activităţile Şcolii de Vară a C.N.E.- Şcoala de vară a C.N.E., Eforie Sud.

• Diplomă de excelenţă “Parteneri în educaţie” – Şedinţa de bilanţ a C.J.E. Bacău .

 

Reclame