PROTEST IMPOTRIVA PRESEDINTELUI BASESCU INTR-O SCOALA DIN CLUJ: „Jos Dictachioru’!”, pancarta lipita pe tabla, sub stema Romaniei

Posted on 22 Ianuarie 2012

0Protestele împotriva lui Traian Băsescu și a Guvernului Boc au ajuns și în şcoli. La Cluj-Napoca, într-o unitate de învățământ au fost postate mai multe pancarte anti-prezidenţiale şi anti-guvernamentale pe tablă, chiar sub stema statului.

 

Pe pacartele din carton au fost scrise patru lozinci „imprumutate” de la protestele publice: „A venit vaporu’, ca sa plece chioru’!„, „Ne scuzati, nu producem cat furati!„, „Jos Dictachioru’!„, „Piticu’, Blonda si cu chioru’ ne-au nenorocit poporu’„.

Fotografiile au fost realizate de un clujean in timpul unui concurs de sah care se desfasoara in Scoala Generala „Horea” din Cluj -Napoca.

Noi suntem oaspeti la aceasta scoala si asa am gasit sala de clasa, cu aceste mesaje de protest. Organizatorii concursului nu au nimic de-a face cu acest lucru. Probabil ca elevii au scris aceste mesaje vineri si le-au pus in clasa, pentru ca imi este greu sa cred ca au fost profesorii care au facut acest lucru. Cert este ca nimeni nu stie cum au ajuns pancartele pe pereti„, a relatat un parinte, pentru site-ul Stiri de Cluj.

Scoala Generala "Horea" Cluj-Napoca

Anunțuri