ROMANIA SUB ZAPADA: Cereri de scurtare a orelor de curs, elevi care nu au putut ajunge la scoala si activitati intrerupte in unele unitati de invatamant. Afla aici mai multe detalii

Posted on 25 Ianuarie 2012

0


Inspectoratul Şcolar Judeţean Buzau a primit deja cereri de scurtare a orelor din cauza vremii. Prima solicitare de acest gen a venit din partea conducerii şcolii din Smeeni unde profesorii consideră că este mai bine ca orele de curs să fie scurtate pentru ca elevii să poată pleca acasă mai devreme si sa nu ramana inzapeziti. Cererea venită de la Smeeni a fost aprobată de IŞJ, urmând ca astfel de solicitări să mai fie primite şi în zilele următoare.

O altă situaţia delicată s-a înregistrat astăzi în satul Bălţile, din comuna C.A Rosetti, judetul Buzau, unde, din cauza drumului înzăpezit, copiii nu au putut ajunge la şcoală. Orele pe care copiii le vor pierde vor fi recuperate în zilele de sâmbătă odată cu îndreptarea vremii.

Si in judetul Giurgiu au aparut probleme din cauza vremii. 

Şcoala cu clasele I – IV din satul Cămineasca, arondată şcolii cu clasele      I – VIII Vlaşin, a avut întreruptă activitatea pentru trei ore, din pricina vremii nefavorabile.

Între orele 10 şi 13, copiii nu au învăţat. De altfel, aceasta este singura instituţie de învăţământ din judeţ care a avut de suferit, conform informaţiilor puse la dispoziţie de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Giurgiu, Georgeta Stănescu.

 

 

Reclame
Etichetat: