CONSTANTA: Cadrele didactice si elevii care fac naveta nu au ajuns la cursuri. 50 de scoli inchise.Afla aici toate detaliile

Posted on 28 Ianuarie 2012

0


Datorită condiţiilor meteo şi a drumurilor impracticabile, 50 de unităţi şcolare din judeţul Constanţa au suspendat cursurile.

Potrivit reprezentanţilor ISJ, recuperarea orelor se face în funcţie de numărul de zile în care cursurile sunt suspendate: pentru o zi, recuperarea se face în mod intensiv, iar pentru mai multe zile va decide Consiliul Profesoral.

Printre unităţile şcolare care au suspendat cursurile se numără: Liceul Teoretic „Ioan Cotovu” din Hârşova, Şcoala cu clasele I-VIII „Mircea Dragomirescu” din Medgidia, Şcoala cu clasele I-VIII Vulturu, Şcoala cu clasele I-VIII Săcele, Liceul Teoretic Negru Vodă, Grup Şcolar Topraisar, Grupul Şcolar Cobadin, Şcoala cu clasele I-VIII Ciocârlia, Şcoala cu clasele I-VIII Chirnogeni, Liceul Teoretic Mihail Kogălniceanu. De asemenea, la Grupul Şcolar Topraisar, programul a fost redus la 40 de minute ora şi 5 minute pauza.

Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân”, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, a redus programul de după-amiază cu finalizarea cursurilor la ora 17.00, urmând ca materia să fie recuperată ulterior.

Din cauzavremii nefavorabile şi a numărului mare de elevi navetişti, Liceul Teoretic Decebal a redus programul de după-amiază, cu finalizarea cursurilor la ora 18.00.

Reclame
Etichetat: , ,