Luni, 2.667 de unităţi de învăţământ vor fi inchise. În judeţele Iaşi, Botoşani şi Galaţi vor fi suspendate cursurile in toate şcolile din mediul rural. Afla aici toate detaliile

Posted on 5 Februarie 2012

0


Conform comunicatului Minsiterului Educatiei, la nivel naţional, se preconizează închiderea, luni, a 2.667 de unităţi de învăţământ.

Potrivit situatiei centralizate astazi, 5 februarie, de Ministerul Educatiei se preconizează ca luni, 6 februarie, să funcţioneze toate scolile din 16 judeţe.

În celelalte judeţe, situaţia se prezintă astfel: 12 inspectorate şcolare judeţene au raportat suspendarea cursurilor în mai puţin de 10 unităţi de învăţământ, în timp ce alte 14 judeţe înregistrează mai mult de 10 unităţi de învăţământ.

În judeţele Vrancea, Olt şi Ialomiţa inspectoratele şcolare judetene au luat decizia suspendării cursurilor în toate unităţile de învăţământ.

În judetul Buzău, vor fi închise toate unitătile de învătământ, în afara grădinitelor si scolilor generale din municipiul Buzău.

În judetul Calarasi, vor functiona scolile din Calărasi, Lehliu Gară, Oltenita, Fundulea si Budesti.

În judetele Iaşi, Botoşani şi Galaţi sunt închise toate şcolile din mediul rural.

Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului a solicitat inspectorilor şcolari generali să ia toate măsurile care se impun pentru siguranţa şi confortul elevilor, părinţilor şi cadrelor didactice.

 

Reclame
Etichetat: , , ,