ROMANIA SUB ZAPADA: Luni, 6 februarie, toate unitatile scolare de pe raza judetului Ialomita vor suspenda cursurile

Posted on 5 Februarie 2012

0


Inspectoratul Scolar Judetean Ialomita a luat decizia ca maine, 6 februarie,  toate unitatile de invatamant de pe raza judetului sa suspende cursurile.


Conform unui comunicat de presa al Inspectoratului de Politie al Judetului Ialomita din data de 5 februarie, mijloacele de transport nu vor putea efectua deplasarea elevilor si a cadrelor didactice in siguranta.


„COMUNICAT DE PRESA nr.71/5 februarie 2012

Unitati scolare inchise


Urmare a vidoeconferintei organizata astazi, 05.02.2012 de catre Ministrul Administratiei si Internelor, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Ialomita s-a intrunit la sediul Institutiei Prefectului Judetul Ialomita, ca urmare a faptului ca, incepand cu ora 18.00, a intrat in vigoare o avertizare cod portocaliu de ninsoare care vizeaza partea de sud si de sud-est a Romaniei.
Avand in vedere prognoza meteorologica, Inspectoratul Scolar al Judetului Ialomita a luat decizia ca maine, 06.02.2012 toate unitatile scolare de pe raza judetului sa intrerupa cursurile.
Intrucat sunt prognozate caderi masive de zapada pe timpul noptii, unitatile scolare vor lua masuri de curatare a acestora in cursul zilei de maine. Totodata, din cauza faptului ca toate drumurile nationale si o parte din cele judetene au fost inchise, mijloacele de transport nu vor putea efectua deplasarea cu elevii si cadrele didactice in conditii de siguranta.”

INSPECTORATUL DE POLITIE AL JUDETULUI IALOMITA

Reclame