Unitatile de invatamant din Bucuresti, inchise luni si marti

Posted on 6 Februarie 2012

0


Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti a decis suspendarea cursurilor in toate unitatile de invatamant preuniversitar din Capitala, luni si marti, pentru degajarea cailor de acces, nefiind alte probleme.

„In urma informatiilor primite de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta al Municipiului Bucuresti si a conditiilor dificile de acces catre unitatile de invatamant, conducerea Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti a decis suspendarea cursurilor pentru zilele de 6 si 7 februarie 2012 in toate unitatile de invatamant preuniversitar din Municipiul Bucuresti”, se arata intr-un comunicat de presa al institutiei remis, luni.

Inspectorul general scolar al Capitalei, Cristian Alexandrescu, a declarat ca nu sunt probleme speciale in scoli, dar trebuie curatate caile de acces spre unitatile de invatamant, potrivit mediafax.ro.

„Am luat aceasta decizie dupa ce am discutat cu ISU Bucuresti. Accesul in scoli se face cu dificultate, asa ca elevii care invata luni dupa-amiaza nu vor mai veni la cursuri, iar maine toata ziua vor ramane acasa toti scolarii”, a mai spus Cristian Alexandrescu.

Potrivit avertizarii transmise de Administratia Nationala de Meteorologie, pana miercuri la ora 10.00 „va ninge viscolit in sudul Moldovei, Dobrogea, Muntenia si Oltenia, viteza vantului va depasi la rafala 70- 80 km/h, iar vizibilitatea va scadea sub 50 m”.

Reclame