IASI: Reprezentantii Inspectoratului Scolar Judetean :”De luni, 13 februarie, intreaga activitate didactica de la nivelul judetului Iasi se va relua.”

Posted on 11 Februarie 2012

1


Oficialii Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Iasi au declarat, fara nici un dubiu si pentru buna informare a parintilor, ca, dupa vacanta fortata de o saptamana, orele se vor relua incepand de luni, 13 februarie.

 „De luni, intreaga activitate didactica de la nivelul judetului Iasi se va relua. Toate orele pierdute, in aceasta perioada, se vor recupera conform unui grafic bine stabilit de fiecare consiliu de administratie din scoli”, a declarat Sabina Manea, purtatorul de cuvant al ISJ.

Reprezentantii ISJ sustin ca nu se pune problema sa se invete sambata sau sa fie operate modificari semnificative in activitatea didactica din acest semestru.

„Orele pierdute in perioada suspendarii activitatii didactice vor fi recuperate. Modalitatea de realizare a acestui fapt va fi hotarâta de catre Consiliul de Administratie  al fiecarei scoli si comunicata ulterior Inspectoratului Scolar. Acest lucru se va face pe parcursul semestrului si nu se va amâna încheierea anului scolar in curs. De asemenea, orice problema semnalata de parintii ieseni legata de situatia grava din scoli poate fi facuta la linia speciala a Ministerului Educatiei: Tel Verde 0.800.816.ABC, unde ABC reprezinta indicativul telefonic al judetului”, se arata intr-un comunicat al Ministerului Educatiei.

 

Reclame