GIURGIU: Toate şcolile din judeţ vor fi închise luni şi marţi. Numărul elevilor afectaţi de această măsură depăşeşte 37.000.

Posted on 12 Februarie 2012

0


Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) a luat astăzi, 12 februarie 2012, decizia ca luni şi marţi toate unităţile şcolare de pe raza judeţului Giurgiu să rămână închise din cauza avertizărilor meteorologice, anunta adevarul.ro.

Numărul elevilor afectaţi de această măsură depăşeşte 37.000.

În urma avertizărilor Agenţiei Naţionale de Meteorologie privind înrăutăţirea vremii în perioada 12-14 februarie, reprezentanţii CJSU au luat decizia ca toate unităţile şcolare de pe raza judeţului Giurgiu să îşi suspende cursurile pentru zilele de luni şi marţi.

Informaţia a fost confirmată de Georgeta Stănescu, purtărorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Giurgiu.

„Nu este o decizie a Ministerului Educaţiei ci a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă. În cazul în care vremea se va îmbunătăţi, cursurile vor fi reluate în şcoli” a declarat pentru „Adevărul” Georgeta Stănescu.

Din cauza viscolului şi a ninsorilor abundente, foarte puţine dintre orele şcolilor şi liceelor giurgiuvene s-au ţinut săptămâna trecută, atunci când inspectoratul a suspendat, de asemenea, pentru două zile, toate cursurile de pe raza judeţului.

În judeţul Giurgiu există în acest moment 87 de şcoli cu personalitate juridică şi 109 structuri în care învaţă peste 37.000 de elevi.

 

Reclame