BOTOSANI: Colecta pentru sinistraţi, la Şcoala nr. 11

Posted on 19 Februarie 2012

0


Peste 400 de elevi şi 30 de cadre didactice de la Şcoala nr. 11 din Botoşani au organizat, în perioada 14-15 februarie 2012, o colectă pentru ajutorarea sinistraţilor din judeţele Vrancea şi Buzău, anunta ziarullumina.ro.

La solicitarea Inspectoratului Şcolar Botoşani şi la iniţiativa doamnei profesor de religie Rozalia Groza, elevii şi cadrele didactice din cadrul Şcolii nr. 11 din oraşul Botoşani au strâns peste 1000 kg de alimente neperisabile de strictă necesitate, apă minerală şi 35 de pachete cu haine groase şi pături.

Miercuri dimineaţă, pachetele au fost transportate la Casa Armatei din Botoşani, urmând ca zilele acestea să ajungă la persoanele afectate.

„Atât elevii, cât şi părinţii acestora au fost impresionaţi de condiţiile grele prin care trec cei din judeţele afectate şi au răspuns pozitiv solicitărilor noastre. Acţiunea de colectare s-a desfăşurat în spiritul dragostei şi al compasiunii creştine”, a menţionat Rozalia Groza, profesor de religie.

Elevii Şcolii cu clasele I-VIII nr. 11 Botoşani nu sunt la prima activitate caritabilă.

În data de 2 decembrie 2011 au derulat colecta „Daruri pentru copiii nevoiaşi”, pentru 50 de copii din satul Balta Arsă din judeţul Botoşani, iar în luna ianuarie 2012, prin acţiunea „Căldură din căldura sufletului tău”, au ajutat o familie monoparentală cu trei copii. 

Reclame
Etichetat: , ,